Køb/Reservation
Prisliste
Restauranter
Kontakt
- Sådan bestiller man
- Reservationer
- Nyhedsbreve og til/framelding
   
Se kurv

Vinvælger

   Alsace
 Australien
 Bourgogne
 Californien hvid
 Californien rød
 Italien
 Loire
 Rhone
 Spanien
 mousserende
 søde vine
 Østrig hvid
 Østrig sød
 
 Alle områder

FØDEVARESTYRELSEN
Kontrolrapporter

Sådan bestiller man

Vi modtager IKKE dankort betaling.

Du kan bestille vin pr fax, pr e-mail, pr brev  eller pr telefon. I alle tilfælde foregår det på følgende måde:

  1. Udfra vores sortimentsliste vælger du, hvilke vine du gerne vil have. Listen her på nettet vil altid været opdateret med de seneste priser og med markering af eventuelle udsolgte varer. Vær opmærksom på bemærkningerne til de enkelte vine, hvor du eksempelvis kan se om vinen først kommer hjem senere. Alle priser er inklusiv moms.

  2. Så sender du os din bestillingsliste - enten som fax, brev eller e-mail. Oplys om vinen skal sendes, eller om du selv vil hente vinene på vores adresse her i Kokkedal.

  3. Vi mailer dig en ordrebekræftelse eller kontakter dig telefonisk og oplyser dig den samlede pris inklusive vores fragt-omkostninger. Alle indenlandske forsendelser pålægges fragt på 150 kroner pr påbegyndt 12 stks kasse. Dette sparer du selvfølgelig, hvis du selv henter vinene.

  4. Herefter sender vi vinen til dig. Det sker pr fragtmand, og vi sender normalt én gang pr uge. Så typisk vil der gå en lille uge, før vinen står hjemme hos dig.

  5. Sammen med vinen modtager du en faktura og et girokort. Beløbet bedes indbetalt inden 8 dage. Hvis det er første gang, du handler hos os, vil vi bede dig forudbetale vinene, hvis intet andet er aftalt.

Vores bankkontonummer er Middelfart Sparekasse 1687 - 3227212836.

 

 

Afhentning af vin

Du er velkommen til selv at hente din ordre her på vores adresse i Kokkedal. Normalt træffes vi mandag til fredag fra 9 til 16, lørdag 9 til 13. Ring for at aftale tid på telefon 48 28 00 35, hvis du vil være sikker på at træffe os hjemme.

Vinene betales ved afhentningen. Vi tager desværre ikke Dankort.

Øvrige handelsbetingelser

Lever vinene ikke op til forventningerne, kan de indenfor 14 dage fra fakturadato returneres til Bergman Fine Wines, hvis flasker og etiketter er ubeskadigede. Vi godskriver dig så straks vinens pris for de returnerede flasker, men ikke påløbne fragtomkostninger.

I tilfælde af brækage eller manko skal der gøres opmærksom på dette med det samme til fragtmanden. Bergman Fine Wines påtager sig ikke ansvar for senere opdagede brækager/mangler.

Hvis du har fået en vin, som er fejlbehæftet (f.eks. propsmag), bytter vi selvfølgelig gerne. Returner vinen og proppen sammen med en forklaring på problemet, og vi sender dig fragtfrit en erstatningsflaske. Mange af vore leverandører vil gerne have propper fra fejlbehæftede flasker retur, så propfejlen kan laboratorieundersøges. Returnering af fejlvine skal ske inden for en måned fra fakturadato.

Der tages forbehold for udsolgte varer, fejlagtige priser og udsving i valutakurser.