Køb/Reservation
Prisliste
Restauranter
Kontakt
     
Se kurv

Nyhedsbrev
Navn:
E-mail:

Vinvælger

   Australien
 Bourgogne
 Californien hvid
 Californien rød
 Italien
 Loire
 Rhone
 Spanien
 Sydfrankrig
 mousserende
 Portvine og Sherry
 søde vine
 Østrig hvid
 Østrig rød
 Østrig sød
 
 Alle områder

FØDEVARESTYRELSEN
Kontrolrapporter

PEGAU 2016 - ”Don´t miss this beauty!"
Jep Dunnuck giver Pegau 2016 95 til 97 point og skriver "Denne årgang er mindst på højde med 2015 og muligvis bedre”. Pegau Cuvée Reservée 2016 forventes hjemme i midten af december og kan nu reserveres her på websiten. Ved 12 flasker er forsalgsprisen 389 kr. og ved 6 flasker 429 kr. Magnum kan reserveres til en forsalgspris af 829 kr. ved køb af 3 flasker og 1.349 kr. ved køb af 1 flaske. Det er også muligt at reservere treliters flasker, hvor prisen er 1.849 kr.

BUEHLER - EFTERÅRSTILBUD MED 20 PROCENT RABAT
Normalt er det ikke let at finde rigtig god vin fra Napa Valley til fornuftige priser, men Buehler Vineyards er undtagelsen. Vi giver nu de i forvejen rimelige priser et ekstra dyk og tilbyder alle Buehlers vine med 20 procent rabat – også ved køb af blot én flaske. Tilbuddet løber dog kun i begrænset tid, så måske var det idé at sammensætte en smagekasse efter eget valg? Buehler Chardonnay 2015 - Russian River og Buehler Zinfandel 2014 - Napa Valley: før 199 kr. - nu 159 kr. Buehler Cabernet Sauvignon 2015 - nu 183 kr. Buehler Cabernet Sauvignon "Estate" 2015 - nu 239 kr. Buehler Cabernet Sauvignon "Papas Knoll" - nu 295 kr.

BEGALI LORENZO – AMARONE
Begali Lorenzos Amarone-vine viser, at Amarone kan være seriøs vin med klar verdensklasse og ikke blot er en karakterforladt sødmebombe. Vingården er medlem af en eksklusiv skare på blot 13 Veneto-producenter i sammenslutningen "Amarone Families", der laver de bedste Amarone-vine. Begali Lorenzo nævnes da også af de internationale vinskribenter i samme åndedrag som kultproducenterne Romano Dal Forno og Quintarelli. Vi har valgt at føre fire vine fra denne fremragende producent, og de kan allerede købes på vores hjemmeside.

NYE PINOT NOIR VINE FRA CHARLIE WAGNER
Joe Wagner – kendt fra Caymus Vineyards – er ikke blot ejer, men også winemaker på vineriet " Böen", der er specialister i Pinot Noir. Böen Pinot Noir rummer saftig mørk bærfrugt i den klassiske Caymus-stil, der går igen i alle Wagner-familiens vine. Vi har hjemtaget tre af Böens’ Pinot Noir vine fra tre forskellige AVA-områder i Californien, nemlig Santa Maria Valley, Santa Lucia Highlands og Russian River Valley i Sonoma Valley. Kvaliteten er helt i top, og prisen er absolut fair. Alle koster 199 kroner ved køb af 12 ens flasker.

DOMAINE RASPAIL AY GIGONDAS 2015
Ny fremragende årgang fra Dominique Ay er nu på lager. Verdens førende vinskribenter tildeler vinen fra 91 til 96 point. Vi har gennem mange år taget denne excellente vin hjem, og den har aldrig skuffet. Det er en i særklasse klassisk, elegant og vellykket Gigondas med autentisk distriktskarakter. Her får man fuld valuta for pengene – hver gang. Pris ved 12 flasker: 179 kroner

Sheridan Vineyards
I 1996 fandt Scott Greer 76 hektar perfekt vinmarksjord liggende på en bakketop i Colombia Valley i Washington og plantede den til med Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot og Cabernet Franc. På trods af at Sheridan Vineyards har fået endog meget høje ratings i den internationale vinpresse, er priserne stadigt moderate – ikke mindst den høje kvalitet taget i betragtning. Vi forhandler Sheridans Cabernet Sauvignon og deres Bordeaux-blend Mystique – begge i årgang 2015, begge vine til under 300 kroner og begge med rigtigt høje ratings.