Køb/Reservation
Prisliste
Restauranter
Kontakt
     
Se kurv

Nyhedsbrev
Navn:
E-mail:

Vinvælger

   Alsace
 Australien
 Bourgogne
 Californien hvid
 Californien rød
 Italien
 Loire
 Rhone
 Spanien
 Sydfrankrig
 mousserende
 Portvine og Sherry
 søde vine
 Østrig hvid
 Østrig rød
 Østrig sød
 
 Alle områder

FØDEVARESTYRELSEN
Kontrolrapporter

Fel Wines Pinot Noir - 6 stjerner i Gastro
Gastro: "Her får man noget, der er aldeles lovende til en skarp pris. Næsen dufter af fuldmodne kirsebær, estragon og en anelse vanilje. I munden afslører den dybe mineralitet sig i form af en flintet, salt karakter, der fungerer som en perfekt underlægningsmusik til den røde frugt og de fløjlsbløde tanniner. Det er en vin, der påvirker humøret i en særdeles behagelig retning. Stor Pinot Noir til en flot pris." Prisen er 339 kr. ved 1 flaske, 299 kr. ved 6 flasker og endeligt 269 kr. ved 12 flasker.

PEGAU 2016 - ”Don´t miss this beauty!
Jep Dunnuck giver Pegau 2016 95 til 97 point og skriver "Denne årgang er mindst på højde med 2015 og muligvis bedre”. Pegau Cuvée Reservée 2016 er hjemme.Ved 12 flasker er prisen 449 kr. og ved 6 flasker 449 og en flaske 499 kr. Magnum kan fås endnu til en pris af 1.079 kr. ved køb af 3 flasker og 1.349 kr. ved køb af 1 flaske.

BUEHLER
Normalt er det ikke let at finde rigtig god vin fra Napa Valley til fornuftige priser, men Buehler Vineyards er undtagelsen. Buehler Chardonnay 2015 - Russian River og Buehler Zinfandel 2014 - Napa Valley: 159 kr. Buehler Cabernet Sauvignon 2015 179 kr. Buehler Cabernet Sauvignon "Estate" 2015 239 kr. Buehler Cabernet Sauvignon "Papas Knoll" - 299 kr. Alle ved 12 flasker.

NYE PINOT NOIR VINE FRA CHARLIE WAGNER
Joe Wagner – kendt fra Caymus Vineyards – er ikke blot ejer, men også winemaker på vineriet " Böen", der er specialister i Pinot Noir. Böen Pinot Noir rummer saftig mørk bærfrugt i den klassiske Caymus-stil, der går igen i alle Wagner-familiens vine. Vi har hjemtaget tre af Böens’ Pinot Noir vine fra tre forskellige AVA-områder i Californien, nemlig Santa Maria Valley, Santa Lucia Highlands og Russian River Valley i Sonoma Valley. Kvaliteten er helt i top, og prisen er absolut fair. Alle koster 199 kroner ved køb af 12 ens flasker.

DOMAINE RASPAIL AY GIGONDAS 2015
Ny fremragende årgang fra Dominique Ay er nu på lager. Verdens førende vinskribenter tildeler vinen fra 91 til 96 point. Vi har gennem mange år taget denne excellente vin hjem, og den har aldrig skuffet. Det er en i særklasse klassisk, elegant og vellykket Gigondas med autentisk distriktskarakter. Her får man fuld valuta for pengene – hver gang. Pris ved 12 flasker: 179 kroner

Sheridan Vineyards
I 1996 fandt Scott Greer 76 hektar perfekt vinmarksjord liggende på en bakketop i Colombia Valley i Washington og plantede den til med Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot og Cabernet Franc. På trods af at Sheridan Vineyards har fået endog meget høje ratings i den internationale vinpresse, er priserne stadigt moderate – ikke mindst den høje kvalitet taget i betragtning. Vi forhandler Sheridans Cabernet Sauvignon og deres Bordeaux-blend Mystique – begge i årgang 2015, begge vine til under 300 kroner og begge med rigtigt høje ratings.