Køb/Reservation
Prisliste
Restauranter
Kontakt
     
Se kurv

Nyhedsbrev
Navn:
E-mail:

Vinvælger

   Alsace
 Australien
 Bourgogne
 Californien hvid
 Californien rød
 Loire
 Rhone
 Spanien
 Sydfrankrig
 mousserende
 Portvine og Sherry
 Spiritus
 søde vine
 Østrig hvid
 Østrig rød
 Østrig sød
 
 Alle områder

FØDEVARESTYRELSEN
Kontrolrapporter

Calera-smagekasse til fordelagtig pris
Forkæl dig eller inviter nogle gode venner til smagning af nogle af de bedste californiske vine – nemlig Caleras enkeltmarksvine fra Mt. Harlan-højen. Du kan glæde dig til følgende seks Caleravine:
Pinot Noir Central Coast 2014, Chardonnay Mount Harlan 2014, Pinot Noir Mount Harlan De Villiers Vineyard 2013, Pinot Noir Mount Harlan Mills 2012, Pinot Noir Mount Harlan Reed Vineyard 2013 , Pinot Noir Mount Harlan Jensen Vineyard 2013. Samlet pris for smagekassen 2.499 kroner – normalpris 3.192.


Pedroncelli
The Wine Advocate beskriver Pedroncellis prispolitik som ligefrem ”ydmyg”. Vi citerer: ” Dollar-for-dollar, the Pedroncelli wines consistently offer both character and quality for their prices, something consumers should never forget.”
2013 er en fremragende årgang for Pedroncelli Mother Clone Zinfandel, og denne har Robert Parker givet 89 point. Med sine runde tanniner og sin flotte syre får man her rigtig vin og ikke en marmeladebombe. Denne kvalitetsvin har vi nedsat fra 139 til 119 kroner flasken ved køb af seks styk.


Bacio Divino – vin til vennepris
Jeg har kendt Claus Janzen helt tilbage fra de tidligere 1990’ere, hvor han var salgsdirektør på topdomænet Caymus Vineyards. Claus havde andre ambitioner, så han gik solo og startede sit eget brand Bacio Divino (det guddommelige kys!),
God californisk Cabernet bliver aldrig billig, men vi har alligevel valgt at give en absolut lavpris på Janzens basis-Cabernet i den fremragende årgang 2013. Holder du af god Cabernet, så snyd ikke dig selv for denne klasseoplevelse.
Vinen er nedsat fra 449 kroner til 375 ved køb af seks flasker.


Så er den her igen...
For jer der ikke nåede at få bestilt Pegau 2014, inden den blev udsolgt, kan vi glæde jer med, at vi har fået en ny sending hjem.
2014 er en umiddelbart charmerede årgang, som smager herligt og autentisk her og nu, men også med fordel kan gemmes en håndfuld år med pæne udviklingsmuligheder.
Prisen er stadig 299 kroner pr flaske, og der er pænt med rabat, hvis man køber lidt ekstra. 6 styk fås for 269 kroner pr. flaske og ved 12 styk er prisen nede på 250. Forkæler du dig selv med 12 flasker, lægger vi fragtfri levering oven i.


Raspail Ay 2014
Raspail Ay er en af de mest stabile og klassiske Gigondas-vine, og man evner her at udtrykke områdets særlige karakter på bedste vis. The Wine Advocate giver domænet følgende beskrivelse: “These wines are Gigondas at its most perfumed, elegant and graceful, and as a recent retrospective going back to 1982 showed, the wines age beautifully.” Domænet har præsteret en meget vellykket årgang 2014 med samme umiddelbare delikatesse og lettilgængelighed, som vi finder hos Pegau 2014. Raspail Ay er en helt igennem vellavet vin med flot balance og til en attraktiv pris: Ved 6 styk kan den fås for 169 kroner pr flaske. Her får man virkelig valuta for pengene.

Domaine Grangeneuve
Der er særligt gunstige vinvilkår for Syrah og Grenache i det nordligt beliggende Rhône-distrikt Grignan les Adhémar, og det har Domaine Grangeneuve været dygtige til at udnytte. Domaine Grangeneuve præsterer et bemærkelsesværdigt godt forhold mellem pris kvalitet, og derfor har vi sammensat en smagekasse med seks flasker af domænets bedste vine fordelt på tre forskellige cuvéer: Esprit de Grenache 2014 (ren gammel Grenache), Vieilles Vignes 2014 (fifty/fifty Grenache og Syrah) og endelig La Truffiere 2012, der er en enkeltmarksvin på 100 procent Syrah. Tilbudsprisen for de seks flasker – to af hver cuvée - er på 640, så det er en besparelse på 326 kroner.