Køb/Reservation
Prisliste
Restauranter
Kontakt
   
Se kurv

Vinvælger

   Alsace
 Australien
 Bourgogne
 Californien hvid
 Californien rød
 Italien
 Loire
 Rhone
 Spanien
 mousserende
 søde vine
 Østrig hvid
 Østrig rød
 Østrig sød
 
 Alle områder

FØDEVARESTYRELSEN
Kontrolrapporter

Udsendt d. 28-11-2017

Tæt på Jul

Julen vinker forude
Et godt bud på en Julevin er Gigondas Raspail Ay i årgang 2014, hvor vi netop har fået et nyt parti hjem. Vinen har med sin umiddelbare charme været så stor en succes, at vi vil anbefale den som den oplagte vin til juleanden.

Buehler – value for money
Familien Buehler har dyrket vin i Napa Valley i mere end fire årtier og har igennem alle disse år søgt balancen mellem at lade markerne 'tale for vinen' og så samtidig sikre høj kvalitet til en fornuftig pris. At det er lykkedes, er der vist ingen tvivl om, da både Robert Parker og Antonio Galloni fremhæver huset for deres fornuftige priser og stabile kvalitet. Vinfremstillingen er mest muligt enkel, og der produceres Cabernet Sauvignon, Zinfandel samt Chardonnay. Lige hjemkommet er Buehler Napa Zinfandel 2014, Cabernet Sauvignon Napa Valley 2014, Estate Cabernet Sauvignon 2014 og Chardonnay Russian River Valley 2015.

God Côtes du Rhône til juleaften
To andre velegnede julevine er Laurence Ferauds (Pegau) to Côtes du Rhône vine Maclura (95 kr. ved 12 styk) og Setier (108 kr. ved 12 styk). De er begge vellykkede eksempler på, at årgang 2015 i Rhône giver dig alt, hvad du kan ønske dig. Vinene har fået henholdsvis 88 og 90 point hos The Wine Advocate.

Et australsk bud på julevin
For dem der vil have smæk for skillingen til julemaden kan vi anbefale vores australske tophus Arakoon, hvor alle vine er på lager igen – ikke mindst den evigt populære Big, Fat & Gutsy.

Kort og godt
For nylig annoncerede vi Pegau Cuvée Reserve 2015 og nu kan vi også tilbyde samme vin, men i de efterstræbte magnumflasker. Ved 1 styk koster en magnum 999 kroner og ved 3 styk er vi nede på 829 kroner.

Det er godt nyt for alle der holder af det bedst tænkelig vine fra Californien: Der er kommet nye Forsyninger hjem fra Ridge og Caymus i de aktuelle årgange 2014 og 2015. Se de konkrete tilbud på vores hjemmeside www.bergmanvin.dk

Med venlig hilsen,
Ole Bergman

Send dette nyhedsbrev til en ven
Modtager e-mail
Din e-mail