Køb/Reservation
Prisliste
Restauranter
Kontakt
   
Se kurv

Vinvælger

   Alsace
 Australien
 Bourgogne
 Californien hvid
 Californien rød
 Italien
 Loire
 Rhone
 Spanien
 mousserende
 søde vine
 Østrig hvid
 Østrig rød
 Østrig sød
 
 Alle områder

FØDEVARESTYRELSEN
Kontrolrapporter

Udsendt d. 20-02-2019

FEL WINES PINOT NOIR ANDERSON VALLEY 2016 - SEKS STJERNER I GASTRO

Kære Vinkunde

Bourgogneprisernes himmelflugt vil ingen ende tage, og selv kommunevinene kan det være svært at finde til bare nogenlunde betalbare priser. Helt så galt er det endnu ikke gået for Pinot Noir i USA, hvor man indimellem kan finde kvalitetsvine til priser, der ikke lænser tegnebogen totalt.

Sådan en californisk Pinot Noir af høj kvalitet kan vi nu tilbyde. Det drejer sig om Fel Wines’ Pinot Noir 2016 fra Anderson Valley, og den opnåede for nylig de sjældne seks stjerner i magasinet Gastro.

Gastro gav Fel Wines Pinot Noir 2016 følgende anmeldelse. "Her får man noget, der er aldeles lovende til en skarp pris. Næsen dufter af fuldmodne kirsebær, estragon og en anelse vanilje. I munden afslører den dybe mineralitet sig i form af en flintet, salt karakter, der fungerer som en perfekt underlægningsmusik til den røde frugt og de fløjlsbløde tanniner. Vinen har den perfekte balance mellem seriøsitet, kompleksitet og den umiddelbare saftighed, som gør dette til en vin, man kan drikke til enhver tid. Det er en vin, der påvirker humøret i en særdeles behagelig retning. Stor Pinot Noir til en flot pris."

Prisen er 339 kr. ved 1 flaske, 299 kr. ved 6 flasker og endeligt 269 kr. ved 12 flasker.
Vinen kan bestilles på vores hjemmeside www.bergmanvin.dk.


Med venlig hilsen,
Ole Bergman

Send dette nyhedsbrev til en ven
Modtager e-mail
Din e-mail